Senida Hajdarpašić, koja nastupa kao Senidah, jedna je od najpopularnijih pevačica, ali se o njenom privatnom životu izuzetno malo zna. Kako je jednom prilikom objasnila – o porodici i svojoj prošlosti izbegava da govori javno. Takve stvari znaju samo oni s kojima je privatno bliska.

– Svi koji su sa mnom znaju moju priču, šta mi se događa u životu, tako da ne pričam o tome, samo kroz muziku. Volim to da raščišćavam sama sa sobom, sa drugima samo pozitiva – naglasila je Senidah svojevremeno kada se takođe bila i dotakla najtežeg stiha koji je ikada otpevala na srpskom jeziku.

Pesma „Nisi bio tu“

– Hoćete da zaplačem sada ovde? Najteža pesma je „Nisi bio tu“, to je najtužnija pesma ikada i ima još jedna pesma na slovenačkom. To vama neće puno značiti, ali meni znači, pošto su to moje reči. Jako je emotivno. „Svi su zaspali bludni, a ja sam gledala“, to su bile moje reči i to je najteže kada se otpeva – otvorila je bila dušu ona koja je, pak, drugom prilikom istakla da će tek za „10, 20 ili 50 godina kazati i drugima šta je u pitanju“.

Navodno, prenosili su domaći mediji, reč je o sećanju na njenu četvrtu godinu života, te tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila oca. Ona je, prema tadašnjim napisima, bila prošla bez poslednica, dok joj je majka bila teško povređena, a sestra izvesno vreme provela i u komi. Bolne reči, prenosilo se, bila je izgovorila nakon nesreće, a kasnije ih i zapevala u ovoj, jednoj od svojih najemotivnijih pesama.