Seka Aleksić u Staroj Pazovi napravila je kutak za svoje kokoške. Kokošinjac je stigao juče, a to je bio poklon koji je za rođendan poželela od supruga Veljka i sinova Jovana i Jakova.

Kokošinjac je dugo bio njena želja, budući da njeni naslednici obožavaju domaće životinje, a sudeći po fotografijama koje je sa nama podelila, mališani su se poklonom oduševili i više nego mama.

– Jovan i Jakov su poželeli da imaju mali zoološki vrt u dvorištu i sada smo krenuli da skupljamo životinje. Kokoške su samo početak, biće tu i gusaka, pataka, ma svega – navela je Aleksićeva, pa otkrila koliko je bilo teško naći dom za njene koke.

– Poželela sam za rođendan kokoške i kokošinjac, ali to nikako nisam mogla da sklepam sama. Naišli smo na jednog čoveka koji to pravi i, eto, ostvarila mi se želja. Volim životinje, volim selo i drago mi je što sam to prenela i na svoju decu – zaključila je Seka za Alo!

– Ne sme niko da priđe da čisti kod njih, biću glavna za sve oko kokoški, kao Seka Sablić u onom filmu, a ko god dođe, poklanjaću mu jaja – rekla je kroz smeh pevačica nedavno.

Seka Aleksić, kokošinjac
Seka Aleksić, kokošinjac

 

Pročitaj još:

Teodora Džehverović otkrila: Žene bolje muvaju!