Saša Kovačević nedavno je u krugu najmilijih proslavio svoj 37. rođendan, a tom prilikom pevač je za Alo! progovorio o svojim željama, kao i venčanju koje uskoro planira s dugogodišnjom izabranicom Zoranom Tasovac.

– Za rođendan uvek poželim isto: slogu, ljubav, zdravlje, sreću i uspeh na poslovnom planu. Skoro uvek se namesti tako da pevam za svoj rođendan, retko kada se dogodi da nemam nastup tog dana. Iskreno, to mi ne pada teško jer sve važne datume provedem sa ljudima koji vole i cene moj rad – rekao je Saša, kojeg smo sreli pred početak koncerta u Botaničkoj bašti u organizaciji CEBEF-a.

Saša nam je otkrio i čime ga je izabranica obradovala za rođendan.

– Zorana mi je kupila novi zvučnik, koji mogu da nosim sa sobom na putovanja. To je nešto što sam želeo da kupim sebi, ali ona me je preduhitrila – otkrio je Kovačević, koji ističe da je u Zorani našao sve ono što je godinama tražio, te da planira da provede čitav život s njom.

– Našao sam to sto sam tražio, Zorana mi potpuno odgovara u svakom smislu te reči. Organizovaćemo i svadbu, ali nama ta formalnost nije bitna, zbog toga nismo žurili – zaključio je Kovačević.