Nikolina i Saša Kapor proveli su deset dana na odmoru u Španiji. Po povratku u Srbiju su doživeli užasavajuću situaciju kada se u avionu kojim su uzleteli osetio miris paljevine.

U prvi mah ništa nije ukazivalo na neispravnost aviona, putnici su već pri ukrcavanju osetili neprijatan miris. Svoje sumnje potvrdili već u prvim minutima od poletanja.

Ovu informaciju potvrdio nam je i pevač i otkrio detalje jezive scene u kojoj su se porodično našli.

– Istina je da smo bili u tom avionu. Prilikom uzletanja osetio se oštar miris paljevine. Iako smo već poleteli, pilot je istog trenutka okrenuo avion nazad i vratio ga na aerodrom. Nismo upućeni u to šta se zaista dogodilo i koji tehnički problem je izazvao paljenje. Let za Beograd nam je otkazan za sutradan, ali nije bilo mesta za nerviranje s obzirom da je svih nas svima na prvom mestu – kazao je pevač za Alo!.

Podsetimo, ovo nije prva rizična situacija u kojoj se bračni par Kapor našao budući da su pre sedam godina doživeli tešku saobraćajnu nezgodu kada su se u mestu Drinjača kod Zvornika survali u Drinu. Njihov, tada trogodišnji, sin Nikolaj bio je sa njima u automobilu, ali su na sreću uspeli da prođu bez težih fizičkih povreda.

Marija Bulat: Marko mi jezadao modrice i opekotine!