Sandra Afrika progovorila o presudi Zorana Marjanovića

Pevačica Sandra Afrika koja je dobro poznavala par otkrila je šta misli o tome što je Zoran Marjanović optužen za ubistvo svoje supruge Jelene.

Sandra se osvrnula na njihovo poznanstvo, jer je upravo zbog Marjanovića pevačica dobila nadimak „Afrika“.

Sandra Afrika
Sandra Afrika

 Mi smo godinama sarađivali, znamo se privatno, družili smo se, letovali smo zajedno u Crnoj Gori, i kad je Jeca bila trudna, bila sam i na svadbi, i kad se porodila… Zoran Marjanović je meni napravio pesmu „Afrika“, Marina Tucaković je pisala tekst, Jeca je pevala prateće vokale, tako da znam ih baš dugo, dugo godina, ali smo se u poslednjih desetak godina manje družili, jer su nam se putevi razišli. Ja sam promenila kompozitore, otišla sam na neku drugu stranu, pa nismo imali taj neki kontakt – ističe pevačica, pa nastavlja:

Sandra Afrika
Sandra Afrika

Oni kao par su mi izgledali divno, ona je njega uvek zvala „medo“, stvarno su bili jedan skladan par. Iskreno, nisam sumnjala u njega, ali jesam bila u čudu, saznala sam sve posle svog rođendana, meni je rođendan 1. aprila, a to se sve desilio 2. aprila… Bila sam šokirana! Ne znam, što se mene lično tiče i mog mišljenja, mislim da Zoran to nije uradio, ali policija će istražiti i odlučiti šta je istina, ja samo iznosim svoje mišljenje, jer iskreno ne mogu u to da poverujem – zaključuje Sandra Afrika u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.