Sajsi MC je dovoljno reći i svima odmah bude jasno da se radi o predstavnici muzičke scene koja odudara od svakog šablona. Uvek svoja, drugačija i verna svom stilu, Sajsi MC je jedna od retkih umetnica koje postavljaju trendove i ne prilagođavaju se postojećima. Ipak, poštuje različitosti i ne osuđuje.

U intervjuu za emisiju „Alo! naslovna“, koja se emituje na našem Jutjub kanalu, reperka je odgovarala na mnoga pitanja i jasno stavila do znanja šta misli o aktuelnim temama.

Predstavnica si muzičke scene koja nema mnogo veze s ovom pravom, estradnom, ali se čini da te s vremena na vreme ima i u estradnim krugovima. Kako ti se čini taj svet u odnosu na andergraund scenu?

– Ima dosta dobrih autora, izvođača i sve je to okej. Diplomatski komentarišem estradu, jer iskreno, volim da budem malo na jednoj, malo na drugoj strani. Estrada i andergraund scena se vole potajno, slušaju međusobno i prepisuju jedni od drugih.

Da li misliš da će folk muzika kod nas nekada biti potpuno iskorenjena?

– Folk nikada neće biti prevaziđen. Folk je postao deo tradicije, on će se samo transformisati, ali je to skroz u redu. Vratiće se korenima, to jest onom starom, dobro poznatom turbo-folk zvuku. Tea Tairović je pokazala kako će taj put ići, ona je na velika vrata vratila turbo-folk na naše prostore.

https://www.instagram.com/p/CeWEwEkshG2/?hl=en

Da li možeš sebe da zamisliš kao folk pevačicu, da bakšiš leti oko tebe, kao Sajsi MC sa paramana čelu?

– Mogla bih. Ja bih bila neka fuzija Stoje i Tee Tairović.

Ko ti je od trenutno aktuelnih zvezda zanimljiv?

– Obožavam Sanju Vučić, ta devojka je savršenstvo i svaku pesmu, svaki žanr ume da iznese maestralno.

Saznajte još:

Marina Tadić više ne izgleda ovako! (FOTO)