Relja Popović decenijama je aktivan na javnoj sceni, a sada je reper progovorio o nastupu na Music Weeku, o glumačkoj karijeri, kao i o rijaliti programima.

– Nikolija i ja ne krijemo ništa, mi se samo trudimo da privatan život bude baš to, privatan. Nikada ne bismo pristali da se o našem životu snima rijaliti, nemamo takvu potrebu, izražavamo se kroz umetnost. U medijima se pojavljujemo isključivo zbog posla kojim se bavimo – rekao je Popović, pa progovorio o muzičkoj i glumačkoj karijeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

– Ne mogu reći da imam tremu pred svoj ili Nikolijin nastup. Uživam dok gledam suprugu na bini. Uvek sam isticao da imam najveću odgovornost kada nastupam u Beogradu jer je to moj grad, o njemu pišem, on mi je sve dao. Sada sam imao turneje i svakodnevne nastupe, i mogu reći da sam se uželeo studija i stvaranja muzike. Zadovoljan sam uspehom koji sam ostvario, kada sam ulazio u svet muzike, imao sam samo ambiciju da se kroz pesme ispovedim. S druge strane, gluma je takođe uvek bila u mom srcu. Iako mnogi misle da je obrnuto, ja sam glumu zapostavio zbog muzike. Najpre sam bio glumac i u toj profesiji sam ostvario veliki uspeh još 2003. Godine, kada sam dobio nagrade. Sada je moja primerna profesija muzika, a videćemo kako će glumačka karijera teći – rekao je Relja za Alo!.

Edita: Najlakše je biti srećan!