Rada Manojlović je pobila ono u šta je doskoro verovala. Iako stara narodna poslovica kaže da vrana vrani oči ne vadi, čini se da za estradne krugove u Srbiji to ne važi. Da je tako, dokazala je i folk pevačica Rada Manojlović koja se odvažila da otkrije kakav haos vlada na estradi i da li se pevači zaista toliko vole kao što pričaju.

„Ima samo nekoliko ljudi od ovolike estrade sa kojima možeš normalno da prozboriš, a ovi ostali te svakodnevno negativno iznenađuju. Ne znaš šta da očekuješ, stvarno tužno. Selo moje lepše od Pariza“, napisala je najpre Radmila koja je, za razliku od kolega, nepoznate ljude s društvenih mreža uzdizala u nebesa.

„A lepo smo mogli da budemo normalni. Šta bi nam falilo? Ništa! Svi sa kojima pišem ovde i na drugim društvenim mrežama su mi draži, verujte. Znam da su vaše pozitivne reči iskrene, to me diže i hrani, zapravo ste vi beg u realnost iz ovog ludila zvanog estrada“, napisala je Manojlovićeva koja je dobila veliku podršku tviteraša.

Kada su joj pružili reči utehe, ona je nastavila sa paljbom.

„Ako je neko poznat po šali i smehu, to sam ja. Zamisli kada ja nekome smetam, onda je jasno kakva je većinski ekipa na estradi. Vodim se time da je život prekratak za ozbiljnu muku i brigu. Tviteraši su normalni ljudi, estrada je kompleks težak“, šokirala je izjavom Rada.

„Družim se sa običnim svetom, najčešće su tu sestra, tata, drugarice iz škole, sela…Šteta je samo da ne možeš više ni „ćao“ da kažeš nekome od kolega jer ne znaš šta ti misli. Ti misliš da ste dobri, a ono međutim. Ne zna se šta je gore, kada imaju hit ili kada nemaju. U svakom slučaju, obe krajnosti izvuku pravu ličnost iz čoveka“, zaključila je ona.

Pročitajte još:

Nikolina i Halid u duetu