Košarkaš Nino Čelebić oglasio se na Instagramu i podelio fotografiju sa zanimljvim opisom, a opet se nekako provukla priča o njegovoj bivšoj devojci, Teodori Džehverović.

Naime, on je povodom svog rođendana postavio fotografiju i uz to napisao „32, ali još svež“.

Ispod fotografije nizali su se komentari, međutim jedan komentar izazavao je njegovu reakciju.

Foto: Instagram printscreen
Foto: Instagram printscreen

– Nisi ti za Teodoru uopšte i ostavi je na miru ti si u tom crnom narko svetu te demonske muzike, kvariš njenu svetlost mrakom..Njoj treba neko ko ona pun svetla, života i uspeha, pusti je samo, za njeno dobro…“ napisala je jedna devojka ispod fotografije.

– Važi, puštena je- odgovorio je.

Da podsetimo, Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su  navodno posle žestoke svađe, koju su započeli zbog njene karijere. Kako su mediji pisali, njihov raskid nije marketinški trik, što je nagovestila njena majka Goca u izjavi za medije.

Ipak, prema priči izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju da ovo ipak nije definitivan kraj i da će se njih dvoje pomiriti, iako sada ne pričaju. Oni su i do sada nekoliko puta burno raskidali, ali su se posle nekoliko dana mirili i nastavljali vezu kao da se ništa nije ni dogodilo, pa veruju da će tako biti i ovog puta.

Džehverovićeva je pre raskida čak želela da napravi i svadbu do kraja godine, ali nije stigla sve da organizuje, pa su planirali da na ludi kamen stanu na proleće sledeće godine.