Nikolina Pišek još uvek ne zna na čemu je sa bivšim svekrom.

Već danima se priča i piše o sukobu u koji su dospeli Nikolina Pišek i njen svekar Miša Grof, posle smrti njegovog sina, Vidoja Ristovića. Bilo je tu svakakvih napisa i izjava, pa čak i teških reči i uvreda, međutim, čini se da je Miša sada promenio ploču.

– Sa Nikolinom nisam ni u kakvom imovinskom sporu, pobogu, čujemo se redovno. Kupujem i kuću u Hrvatskoj, u Opatiji..  Da se imovina deli, ko vam je to rekao? To su dezinformacije –  rekao je Miša čudeći se što je njihov odnos u javnosti predstavljen kao narušen, a i sami su davali međusobne uvredljive izjave za medije.

Inače, pročulo se da Nikolina traži posao, s obzirom da je navodno u kreditima koje je digla sa sada pokojnim suprugom, za izgradnju kuće u Zagrebu. Miša kaže da će biti tu za nju, ukoliko joj bude trebala pomoć.

NUDI POMOĆ

– Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao – rekao je Viktor Ristović za pomenuti portal.

Podsetimo, Nikolina Pišek je svekra Viktora Ristovića, poznatijeg po pseudonimom Miša Grof, tužila 10. jula za nasilje u porodici, što je tada potvrdio i njen advokat Silvije Hraste.

Osim toga, podnete su i pritužbe ombudsmanu za ljudska prava, ombudsmanu za ravnopravnost i ombudsmanu za prava dece, brujali su domaći mediji, dok je i sama Nikolina pre nekoliko dana najavila da će se ovim slučajem nadalje baviti njeni advokati.