Posle velikog životnog udarca, smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek spremna je za nove poslovne poduhvate. Mnogo se pričalo i pisalo o tome da li ćemo uskoro poznato TV lice ponovo gledati na malim ekranima, a sada je i zvanično potvrđeno da voditeljka ima novi angažman.

Pišekova će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života, otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati otvoreno i iskreno.

Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku.

– Vreme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog ugla gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, lepota u kojoj živimo i lepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati da kroz emisiju prenesem na gledaoce. I pored brojnih dešavanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obaveštena o kakvoj emisiji je reč, Nikolina je dala mali nagoveštaj:

 – Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dimaniku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko nas – zaključuje Nikolina.

Novak Đoković kešira 20 miliona evra