Nikolina Kovač prisetila se strašne nesreće koju je doživela sa suprugom, Sašom i starijim sinom, kada su automobilom sleteli u reku.

Taman kada je počelo da joj „cevta“ i na privatnom, ali i na poslovnom polju, pevačica je doživela nesreću koja je ostavila dubok trag na nju.

Ističe da joj je dugo trebalo da se oslobodi straha od vožnje.

– Dugo vremena mi je trebalo da izgubim strah od vožnje. Neprijatno mi je bilo i kada bih vozila i kada bih bila suvozač. Opominjala sam da se smanji brzina, da se koči, znala sam da izlazim iz automobila… Trajalo je to od dve godine, a uporedo s tim sam dobila i strah od letenja – ispričala je emisije „Milizam“ Kovačeva sa suzama u očima i setila i scene koju nikada neće zaboraviti, kada joj je jedino bilo važno da spase svog sina.

– Scena kada ja Nikolaja dajem kroz prozor jer je voda došla iznad nivoa prozora bila je strašna. Čoveku koji mi je davao ruku da se i ja izvučem govorila samo da vodi dete, a ja sam u haljini plivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i nebitan. Tada sam promenila kompletnu percepciju života. U tom trenutku nisam posećivala psihoterapeuta, danas to češće radim. Tada sam tražila snagu u sebi samoj. Preko noći sam sazrela i odrasla, ali trebalo je vremena da u svoj život i sebi vratim mir. Sada i vozim i letim, ali i dalje imam mali strah od aviona – završila je Nikolina ispovest kroz osmeh.

Milica Pavlović u nikad izazovnijem izdanju