Nikolija Jovanović upoznala je svog nevenčanog supruga Relju Popovića u vreme kada je on bio član grupe „Elitni odredi“.

Ubrzo nakon njihove poslovne saradnje, odnosno nakon objavljivanja zajedničke pesme, ova grupa se raspala. Verni fanovi već godinama unazad krive pevačicu za krah Elitnih odreda.

Pevačica kaže da se i dan-danas susreće sa negativnim i uznemirujućim komentarima na ovaj račun, te da je u vreme raspada grupe prolazila kroz neku vrstu sajber nasilja.

Foto: Printscreen/instagram

– Zbog „Elitnih odreda“ jesam bila žrtva sajber nasilja i to bez konkretnog razloga. Ljudi i dalje vole da misle da sam ja kriva i da sam imala neki uticaj na tu priču, a moj uticaj je apsolutno bio ravan nuli. Ja bih da jednom za svagda završim sa tim, iako znam da je džabe što ja hoću da stavim tačku, kad narod ne kapira – rekla je Nikolija koja se zatim osvrnula na sam početak svoje karijere i dodala da je pomalo i sama svojim izjavama i ponašanjem doprinela negativnom publicitetu.

– Dobro, ja sam malo i sama provocirala na početku karijere, nije to bilo niotkuda. Sada već, iz iskustva, tačno znam šta to narod nervira, šta ne, šta je „pitkije“, šta nije… Ali, ne može ni uvek da im se ide uz dlaku – iskrena je pevačica dok govori za domaće medije.