Pevač Nikola Rokvić pronašao je istinsku sreću u prirodi, i veri, koju je, kako kaže, sasvim spoznao pre sedam godina.

Pored toga što deci diže svest o ophođenju prema životnoj sredini, pevač se trudi da skrene pažnju i široj javnosti, koja je danas fokusirana na sve drugo, osim na brigu o prirodi.

Nikola je iskreno pričao o povezanosti sa svetom oko nas, kao i šta je potrebno da bi se drugi osvestili po tom pitanju i otkrio je da ima jednu neostvarenu želju kada je njegova karijera u pitanju.

– Oduvek sam tragao, još od malih nogu, za nekom istinom, potpunim stanjem sa svetom koji me okružuje. Godinama sam se kroz razne metode povezivao sa prirodom i pre skoro sedam godina sam u potpunosti spoznao našu veru i krenuo tim putem. To mi je dalo još veću otvorenost i shvatanje koliko je bitno biti u skladu sa prirodom. Božja tvorevina je bitna za nas da normalno funkcionišemo i budemo zdravi – istakao je Nikola, koji je do sada za rođenje svakog dete sadio drvo ispred zgrade, te nas je zanimalo da li će taj ritual i sada biti, kada je na putu treće:

 Mnogo volim drveće, šumu, sigurno ću zasaditi drvo i za bože zdravlja, dete koje dolazi. To sam od oca nasledio koji je u našem bloku dosta drveća i biljaka zasadio.