Neda Ukraden organizovala je promociju povodom autobiografije „Zora je svanula“. U izdanju Alo! media systema i tim povodom okupila novinare, saradnike i prijatelje u poznatom prestoničkom restoranu „Lavaš“.

Na samom početku Neda se emotivno obratila ćerki Jeleni, te istakla da je upravo njoj posvetila svoju prvu knjigu. 

– Srećna sam i ponosna što danas stojim pred vama na promociji knjige u koju sam utkala svu svoju emociju, srećne i manje srećne životne trenutke. Iskoristiću priliku da se obratim ćerki Jeleni, koja je, otkako sam je rodila, moj motiv i snaga za dalje i da joj pred svima kažem da sam ovo delo posvetila njoj. Kada budeš pročitala ovu knjigu, znaćeš zašto je tvoja majka ostala sama – istakala je Neda, čime je rasplakala ćerku i dobila gromoglasan aplauz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Pevačica je potom zahvalila Alo media systemu i istakla da se raduje budućim zajedničkim projektima.

– Ova saradnja je došla iznenadno, a na obostrano zadovoljstvo. Zahvalna sam Alo media systemu što je imao njuh da prepozna moj rad, a sebi što sam birala pouzdane partnere. Nadamo se da će ovakvih projekata biti i ubuduće i da ćemo jedni drugima donositi samo lepe stvari – zaključila je pevačica i spisateljica Neda.

Pored porodice i mnogobrojnih prijatelja, Ukraden su podržale i mnogobrojne kolege sa javne scene, među kojima i Suzana Mančić, Goca Tržan, Vanesa Šokčić, Vesna Dedić i mnogi drugi.

– Došla sam kako bih podržala Nedu i njenu snagu da napiše jednu ovakvu knjigu. U današnje vreme nije lako biti žena, a kamoli žena koja je uspešna na svim poljima. Ona je legendarna umetnica koja je toliko toga prošla da bi danas bila tu gde jeste. Zasluženo traje pet decenija, a mi smo tu da slavimo jedni druge i snagu koju svaka žena nosi – rekla je Suzana, s kojom se složila i spisateljica Vesna Dedić:

– Vrlo je smelo to što je Neda napisala  autobiografiju. Bila sam među prvima koji su saznali da radi na njoj i svim srcem sam je u tome podržala. Posebno je hrabro to što je pisala o svojim velikim ljubavima i najbolnijim životnim momentima. Čvrsto verujem da će mi postati ozbiljna konkurencija na tržištu – zaključila je bez sujete i zavisti Dedićeva.

n