Nataša Ninković važi za jednu od naših najlepiših glumica. Iako je veliki pobornik prirodno izgleda, uvek je isticala da je pristalica estetskih korekcija, samo u onoj meri koliko je potrebno da se održava dobar izgled.

Ona se ponekad podvrgne nekoj estetskoj intervenciji kojom osveži lice, a s vremena na vreme ume i da se pohvali time na društvenim mrežama.

– Zaslužan za moj svež izgled – napisala je Nataša Ninković na uz selfi sa doktorom kod koga je radila estetsku korekciju još aprila ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

Smatra da su podočnjaci na njenom licu njen zaštitni znak i isiče da joj za sada ne smetaju i da ne namerava da ih operiše. Mada je priznala da se premišljala nekoliko puta.

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

Novak Đoković kešira 20 miliona evra