Pevačica Nataša Bekvalac samo od nastupa tokom leta će zaraditi čak 300.000 evra.

Ona će nastupati širom Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije, a na jesen pakuje kofere i kreće na veliku američku turneju.

natasa bekvalac
Natasa Bekvalac – Promo

 

Otimaju se o Natašu

– Nataša celo leto provodi radno. Vlasnici klubova se otimaju da peva baš u njihovim lokalima, jer znaju da će im se isplatiti. Nije im problem da joj za veče iskeširaju 10.000 evra jer Nata uvek napravi odličnu atmosferu. Peva svoje najveće hitove, sve vreme đuska i ima dobar kontakt sa publikom. Ima svoj bend, prateće vokale i baš se vidi da dosta novca ulaže u nastupe – priča izvor i dodaje da je Bekvalčeva „rasprodata“ u čitavom regionu:

– U junu ima nekoliko svirki u Severnoj Makedoniji i Srbiji. I Crnogorci je obožavaju, pa je u avgustu na primorju zakazala najviše tezgi po klubovima u Budvi, Herceg Novom, Sutomoru i u Baru. Na Natinim nastupima su mahom žene koje se pronalaze u njenim pesmama, ali ima i dosta muškaraca koji dođu da bi uživo videli atraktivnu pevačicu – dodaje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Očigledno je da će pop zvezda ovog leta i te kako biti vredna, pa nema sumnje da će od nastupa zaraditi za novi album koji je u pripremi, a na kojem će se naći i emotivna balada koju je za Natašu Bekvalac pisala Marina Tucaković.

Korona je kriva za sve, Nataša ipak jača

– Korona nas je bukvalno sasekla u planovima. S druge strane sam jako ponosna i presrećna i zahvalna što se koncert uopšte održao, mislim i da je to bilo poslednje veliko okupljanje, tako da krajnji rezultat je da sam presrećna. Mislim da taj nalet koji smo imali, taj trenutak, ta energija koju smo ščepali, to je bilo tada. Budući i da spremam novi album mislim da smo svi spremni da ponovo zagrizemo, ne znam kada i u kom momentu, ali radila bih ja i drugi koncert – rekla je Nataša.