Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je bila na velikoj turneji, a koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda dobila bračnu ponudu!

Naime, pevačica je napravila pometnju svojom poslednjom fotografijom na Instagramu.

– Rekla sam da– napisala je kratko Nataša Bekvalac u svom stilu, dok na fotografiji vidimo kako našminkani muškarac kleči ispred nje i drži je za ruku.

Nataša je fotku podelila u jeku priča da je zaprošena „preko bare“, pa je odmah pokrenula lavinu poruka na pomenutoj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Podsetimo, Njena lepota zasenila i stanovnike drugog kontinenta, otkrio nam je izvor koji je ispričao da je pevačicu nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – šokirao nas je izvor, i otkrio ko je novi prosac Bekvalčeve.

Kamiondžija

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio nam je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio – dodaje izvor.

Aca Lukas priprema veliku regionalnu turneju!