Nataša Bekvalac javno je pričala o ljubavnim brodolomima i poteškoćama sa kojima se tokom života susrela, a sada je pevačica priznala da se nada da će njene ćerke imati svetliju budućnost.

-Želim da moje ćerke u svakom smislu manje pate od mene i da budu bolje od mene u svemu- rekla je Nata i otkrila da je pronašla svoj mir.

-Imam utisak kao da sam se vratila na neki ispravan put, a to je da se zadovoljavam jako malim stvarima. Da su mi deca dobro, da su moji dobro i svi ostali koje ja znam. Mir je nešto što mi jako prija. Mi smo ljudi koji večito tragamo za tim nemirom i uzbuđenjima, koja tako kratko traju, a onda se vraćamo onome čemu svaki čovek teži. To je balans i mir.

Nataša je otkrila da ima tremu pred SAD turneju

-Imam ogromnu tremu, zato sam otkazala sve obaveze koje sam imala u naredna dva meseca. Mislim da mi treba nova energija i da s ena drugačiji način posvetim repertoaru.

Prijateljstva na estradi

-Imam lepa iskustva, ali ne mogu da kažem da sam na estradi stekla prijatelje. Moja prijateljstva su duga i intezivna. Smatram da ima predivnih ljudi. Znam šta znači ovaj posao i koliko ga je teško raditi,cenim žene koje se bave pevanjem.

Milica Pavlović zakazala Arenu!