Nataša Bekvalac odlučila se na veliki korak u svojoj karijeri i sa mnogobrojnim timom saradnika organizovala je turneju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prvi put ideš na turneju u Ameriku. Osećaš li se kao tvoje koleginice iz folk branše? Šta odlazak „preko bare“ znači za tebe i tvoju karijeru?

– Bog ima strava plan za mene iako to često ne deluje tako. Uzbuđena sam zbog turneje, ali nemam strah. Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava osoba. Odlazak na ovakvu turneju predstavlja potpuno novu etapu u mojoj dosadašnjoj karijeri i iskreno joj se radujem. Bilo mi je potrebno više od 20 godina da se odlučim na taj korak i osećam da je ovo pravi trenutak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Deo sam LGBT populacije

Da li ćeš ove godine posetiti Evro prajd?

– Deo sam te zajednice i verujem da će me i ove godine zvati da budem deo Prajda i svečanosti koje organizuju. Kada god budem pozvana, biće mi čast.

Spremam album sa ženskim duetima

Planovi za jesen? Nova pesma ili ceo album?

– Više od dve decenije karijere je zaista ozbiljan staž i zato publiku očekuje album koji vrlo ambiciozno radim. Definisala sam ceo projekat, imamo sve pesme i dogovorene duete, ovoga puta samo sa ženama. Ne želim da ga radim usput budući da je plan da bude neverovatan i da prevaziđem sebe. Kada se vratim iz Amerike potpuno ću se posvetiti tome, rekla je Nataša Bekvalac.

Pevačica progovorila: To od Cece nisam očekivala!