Mirka Vasiljević kao veoma mlada bila u ljubavi nekoliko meseci sa sinom pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, preneli su domaći mediji.

Mirka koja je godinama unazad u srećnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem i sa kojim ima četvoro dece vrlo retko iznosi detalje iz privatnog života i svoju bajku živi daleko od očiju javnosti.

Ipak, svima je poznato da ova požrtvovana majka i supruga usklađuje profesionalne i privatne obaveze te je zbog angažmana svog supruga i ona često u inostranstvu, a ono što je manje poznato jeste njen ljubavni život pre Vujadina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali, piše „Stori“.

Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu, prenosi prethodno pomenuti portal.

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je glumica na pitanje o Lazaru piše „Stori“.