Mirka Vasiljević progovorila je o porodici i poslovnim planovima. Glumica je istakla da njenom nevenčanu suprugu ove godine ističe ugovor, te da neće koja im sledeća destinacija.

-Čeka nova destinacija, treba da vidimo koja i na koliko godina. Ne znamo gde će nas put dalje odvesti. Imam još dve predstave do kraja avgusta, leto mi je bilo radno. Ulazim u jednu seriju od septembra, tako da ima dosta stvari i na privatnom, i na poslovnom planu.

-Trudim se da uspostavim balans u privatnom i poslovnom životu. Kada sam previše domaćica, pa pretegne da je porodica jača, aktiviram se u poslu. Ako preteram sa poslom, onda gledam da se vratim kući. Naravno, bude to nekad naporno, ali uz pomoć svoje matične porodice, roditelja i tetke za koje sam vezana, a onda i supruga, vratim se u dobru energiju.

Mirka je otkrila da dadilju nije zatražila ,iako je Vujadin nedavno izjavio da će posle osam godina dobiti pomoć.

– Ne znam za to, nije mi ništa Vujadin rekao. Pre bih mu tražila da on to uradi, jer nije Vujadin neko ko se bavi organizacijom oko toga gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo sa decom. Organizacija celokupne kuće i naših privatnih stvari je moja obaveza. Nije on neko ko bi sam intervenisao da traži pomoć okolo, dok mu ja ne zatražim.

U slučaju kada bi njena deca dobila poziv za neku glumačku ulogu, Mirka bi ih podržala.

 Podržala bih isključivo ukoliko njih to zanima. Nisam od roditelja koji forsira da bi trebalo da budu glumci, tu sam da ih podržim ako ima zainteresovanosti, talenta i afiniteta ka tome. Ako bi njih to zanimalo i ako bi me pitali za neku pomoć, naravno da bi se potrudila da budem prva koja bi im priskočila – ističe Mirka Vasiljeivić  i dodaje da joj je najbitnije da se njena deca u budućnosti bave poslom koji ih interesuje.

Jelisaveta Orašanin mami je uzdahe