Mirka šokirana Vujadinovim ponašanjem!

Fudbaler Vujadin Savić zbog objave u kojoj poziva na zabranu Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom koju je izvređao, a sada se oglasila njegova izabranica Mirka Vasiljević.

Mirka se potpuno ogradila, te je istakla da nije mnogo upoznata da aktivnostima svog supruga u poslednje vreme, ali i naglasila da svako ima pravo na svoj stav.

– Što se tiče medijskih objava, stavova i svega drugog, svako od nas ima svoj stav, pravo… Ja sam sa njim stupila u vezu kao sa momkom koji se meni dopao, ja sam se njemu dopala. Tada sam se već bavila javnim poslom, on takođe, i od samog starta sam postavila stav da on svoju karijeru u medijima vodi kako on smatra da treba, isto tako i ja. Zajedno smo, otac je moje dece i sve što treba da završimo i rešimo, to radimo u četiri zida, kako je osnovno i kulturno, kako bi trebalo.

Mira poslednja sve sazna

Mirka i Vujadin
Mirka i Vujadin

– Za sve ostale stvari, ko šta prihvata da radi, šta piše u medijima… Konkretno, u ovom slučaju, ja se njemu ne mešam ni u šta što radi, što zahtevam da i on ne čini, kada sam ja u pitanju. Ja mu kod kuće kažem svoj stav, šta mislim da je okej, a šta nije, ali on će funkcionisati kako hoće – sam odgovara za sebe, i za pozitivno i za negativno – pokušala je da objasni Mirka za Pink.rs.

Podsetimo, Vujadin Savić, podelio je na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja će idućeg meseca biti održana u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima „završio posao“.

Nikolina Pišek ima novog partnera?