Nakon raskida sa glumcem Petrom Strugarom, Milica Todorović nijednog izabranika nije predstavljala javnosti. Sada je iznenadila sve kada je javno flertovala sa nepoznatim muškarcem.

Naime, pevačica je uključila lajv prenos na svom Tiktoku kako bi ćaskala sa fanovima. U jednom trenutku mišićavi muškarac joj je poslao zahtev da se i on pridruži njihovom onlajn druženju.

Milica je prihvatila zahtev, ali čim je videla zgodnog trenera iz Egipta, pocrvenela je.

– Baš si sladak, malo sam se postidela – rekla je Milica zgodnom Egipćaninu. Kada je markantni dečko saznao da je Milica pevačica, oduševio se. Ona mu je potom otpevala pesmu  na arapskom, što ga je ostavilo bez teksta, te je rešio da na internetu sazna više o njoj i da je bolje upozna.

Milica Todorović
Milica Todorović,printsc

Imaš prelep glas i presrećan sam što imam priliku da razgovaram sa tobom. Sada sam slušao neke tvoje pesme na Jutjubu  – rekao je Egipćanin, a potom je pokušao da pogodi koliko Milica ima godina.

– Deluješ mi kao da imaš 40 godina. Šalu na stranu, ne bih ti dao više od 25 godina. Ali moram da ti kažem da izgledaš mnogo lepše bez šminke – rekao je Egipćanin, što je Milicu osmelilo da mu zatraži da joj pokaže mišiće.

– Pokaži mi biceps – tražila je pevačica, što je ovaj odmah uradio i time je dodatno očarao. Milica mu je u lajvu poslala nekoliko srca, na čemu joj je trener uzvratio, a potom ju je pozvao da dođe ponovo u Egipat.

Milica Todorović
Milica Todorović,printsc

– Biću tvoj lični vodič kada sledeći put budeš posetila Egipat, ali voleo bih da se pre toga upoznamo uživo. Zbog tebe ću doći u Beograd, a ne bih imao ništa protiv i da mi budeš žena – rekao je zgodni trener pevačici, na šta ona nije ostala imuna.

Tanja Savić: Nastupala sam sa koronom!