Milica Pavlović iznenadila je fanove poslednjom objavom na Instagramu, na kojoj pozira bez odeće. Naime, ona je u toplesu dok grudi pokriva rukama, a u tekstu ispod ove fotografije i sama se zapitala – da li je ovo previše.

– Ova slika je stajala u fioci… Hoću – neću… Danas – sutra… Jel previše?  – upitala se Milica pa se zahvalila fanovima na bezrezervnoj podršci.

Korisnici su nizali komentare ispod ove slike, a mnogo je onih koji su se složili da je ovakvo poziranje ipak previše.

„Da, previše je“, „Nisi ti starleta Mico, nego umetnik. Golotinja će uvek biti sram i blud za normalne ljude“, „Lepa si ali ne treba ti golotinja“, „Draga Milice, uvek si bila dama u svakom smislu. Nemoj da se izgubiš“ – bili su neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Podsetimo, otkako je izdala novi album, strasti oko njene pesme „Provereno“, koju je „prisvojila“ Ana Nikolić ne jenjavaju. Poslednje što je Pavlovićeva rekla na ovu temu jeste da se premišlja oko toga da li da tuži stariju koleginicu.

– Tužba je spremna. Samo sad razmišljam da li mi treba to u životu. Suđenje sa Anom i da trošim energiju. Trenutno razmišljam da li da predam tu tužbu. Tu se trenutno lomim. Znam da su advokati u procesu, Ana im se ne javlja na telefon. Nemam ja šta da rešim. Ja sam iz dana u dan zgrožena njenim ponašanjem – rekla je Milica Pavlović ranije za medije.