Milica Pavlović niže uspehe kako u pevačkoj, tako i u glumačkoj karijeri. Ona je nedavno dobila prestižnu nagradu na međunarodnom festivalu „Fedis“ gde su ona i Miloš Timotijević proglašeni za najpopularniji glumački par.

Međutim, tada je došlo do peha i propusta organizatora, te su prilikom uručivanja nagrade pogrešili pevačicino prezime. Na video-bimu iza pevačice stajalo je prezime njene koleginice imenjakinje, te je pisalo da je nagrada dodeljena Milici Todorović.

Ovim povodom kontaktirali smo s Milicom koja je rekla da ovo nije prvi put da je mešaju sa koleginicom.

Milica Pavlovic nagrada
Milica Pavlovic nagrada

– Nisam stigla da javim Milici da joj je nagrada kod mene. Svakako, odazivam se na oba prezimena jer su se i njoj, a i meni, već dešavale takve situacije. Jednostavno, ljudi u sekundi permutuju naša prezimena i ne vidim ništa strašno u tome. Ne želim da verujem da je neko iz pakosti i ljubomore izazvao ovakvu situaciju i pogrešio moje prezime – rekla je Milica i dodala:

ZNAM DA JE BILO POLEMIKE

– Znam da je bilo mnogo polemike oko toga zašto su Gaga Antonijević i Nataša Drakulić baš meni dali poverenje da odigram glavnu ulogu u seriji „Pevačica“, kao i da su se za ovu ulogu borile brojne glumice, ali to nije razlog da se bilo ko ljuti ili bude kivan na mene. Publika je očigledno prihvatila moju interpretaciju lika Ivane Lazić, dopalo im se kako smo Miloš Timotijević i ja doneli ljubavnu priču iz serije, i rešili da nas nagrade. To je jedino važno – objasnila je seksi senjorita, koja ne krije da je ponosna na to što je ponela prestižnu nagradu.

Milica Pavlovic
Milica Pavlovic

– Naravno da sam srećna i ponosna. Pre samo godinu dana nisam mogla ni da zamislim da ću dobiti ovako prestižnu nagradu na jednom međunarodnom festivalu. Ovo mi je ogroman vetar u leđa i podstrek da u drugoj sezoni serije budem još bolja, posvećenija, fokusiranija. Važno mi je da sam opravdala poverenje koje sam dobila od kompletne ekipe koja je radila na seriji, a sada mi je važno i da ispunim očekivanja publike – zaključila je ona.

Nataša: Ne kuvam partnerima