Milica Pavlović je, posle višemesečne letnje sezone i prebukiranih nastupa,  otputovala na odmor u Grčku da bi napunila baterije. Za najluksuznije destinacije koje je posetila nije žalila para.

Kako Alo! saznaje, pop zvezda je iskeširala čak 25.000 evra za luksuzni odmor i provod na najprestižnijim grčkim lokacijama. 

– Milica je radoholik i često zaboravlja da joj je s vremena na vreme potreban odmor. Mežutim, kada se odluči na letovanje, želi sebi da priušti najbolje što se nudi. Ovoga puta odabrala je Grčku, u kojoj je promenila čak tri lokacije. Svaka je u samom vrhu kada je reč o uslugama i paprenim cenama. Prva četiri dana Milica je provela na Mikonosu u hotelu u kom noćenje košta 2.000 evra. Društvo joj je pravila najbolja drugarica, manekenka Kristina Perić, sa kojom se druži od 2014. godine. Njih dve su redovno izlazile po najskupljim restoranima, a za noć trošile od 500 do 1.000 evra – navodi izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Radi i na odmoru

Iako na odmoru, Milica nije mogla a da ne iskoristi priliku za nove poslovne poduhvate. Odabrala je hotel u samom centru Atine u kom je noćenje 700 evra i istog dana se videla sa Fivosom. Preslušala je nove melodije da bi odabrala bar nekoliko za novi album koji sprema za sledeću godinu i time pokazala da joj i te kako ide odruke da spoji lepo i korisno – kaže izvor blizak pop zvezdi, i navodi da je posle trodnevnog boravka u Atini Pavlovićeva odlučila da se časti još jednom luksuznom destinacijom.

– Kada je uspešno završila sve što je isplanirala u Atini, Milica je iskoristila poslednjih pet dana odmora da s najboljom drugaricom ode na ostrvo Paros, koje takođe spada u jedno od najskupljih lokacija u Grčkoj. Bile su u hotelu koji se nalazi na samo nekoliko metara od mora, a u kom noć košta 900 evra. Malo je reći da se oduševila tim mestom. Kada se sve sabere, samo hotele je platila čak 16.000 evra, a kada se na to dodaju izlasci i baškarenje po skupim restoranima, ekskluzivni izleti i obilasci grčkih ostrva, za koje je izdvojila oko 9.000 evra, jasno je da ju je odmor koštao više od 25.000 evra – kaže izvor za Alo!

 Sprema album i Arenu

I dok mnoge njene koleginice pauziraju sa projektima i velikim planovima za sledeću godinu, Pavlovićeva je uveliko počela da prikuplja pesme za album koji planira sredinom sledeće godine. Iako iza sebe ima preko 70 nastupa u letnjoj sezoni, koliko je čeka i u zimskoj, zacrtala je da će izdati album nakon čega će svoju vernu publiku iznenaditi velikim koncertom u Areni. O tome još uvek ne govori, ali oseća se dužnom da bar na taj način zahvali svima onima koji je godinama verno prate i podržavaju.

Tanja Savić: Nastupala sam iako sam imala koronu!