Da je ljubomora među pevačicama uobičajena pojava, uverila se i Milica Pavlović, kojoj ova godina prolazi u znaku uspeha albuma „Posesivna“.

Pevačica je pre nekoliko dana održala koncert u rodnom Leskovcu i tako ostvarila san koji je imala kao devojčica. Ona se nedavno na svadbi svoje koleginice Vanje Mijatović prvi put srela sa pojedinim koleginicama koje su u toku afere „Provereno“ otvoreno stale na stranu Ane Nikolić.

Ona nije želela da išta naruši harmoniju Vanjinog venčanja, te je ignorisala sve koleginice.

– Iako je Milica odlično znala ko se sve nalazi na listi zvanica, to je nije sprečilo da sve vreme bude vesela i dobro raspoložena. Kako i dalje gotovo svakodnevno nastupa, umesto alkoholnih pića konzumirala je kafu i čajeve. Nije obraćala pažnju na koleginice koje su javno loše pričale o njoj. Neko ko nije ispratio medijske naslove ne bi mogao da provali da sa nekoliko zvanica uopšte ne razgovara – otkriva dobro upućen izvor za Alo!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica očigledno nije želela da dozvoli da joj bilo ko pokvari raspoloženje. Želela je da izbegne neprijatne situacije. Koleginice koje su je ogovarale potpuno je ignorisala. Čak nije želela ni da ih pozdravi iz kurtoazij. Zamerila im je ono što su javno pričale. U momentima kada su joj bile u blizini pažnju je usmeravala na svoje prijatelje ili odgovarala na poruke.

 Pavlovićeva je nešto malo pre ponoći krenula kući. Tada joj se desio mali peh, na izlazu iz restorana joj se polomila štikla. U pomoć su joj priskočili prijatelji i hostesa, dok je ona u šali komentarisala da je neka od koleginica sigurno bacila urok na nju.

Milica dobila ikonu kao rođendanski poklon