Milica Pavlović neće više da ćuti. Nepravda koju je Ana Nikolić učinila Milici  kada je objavila demo-verziju Miličinog hita „Provereno“ je uzdrmala estradu, a sada je čitava priča dobila novi epilog kada je seksi senjorita otkrila da će svoja prava potražiti na sudu.

 Slučaj će sada otići u ruke pravnih lica, jer ja ovo neću da dozvolim. Sramota me je što se objašnjavam oko moje pesme – rekla je Milica, koja ističe da je primetila zlu nameru kod koleginice koja je pokušala da je sabotira.

– Demo-verzija se pojavila kada je moja pesma postala hit, tek tada se Ana setila demo-snimka. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo-verziju na Jutjub kanalu, proslediću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pesme hit. Evo, neka Ana lepo prepeva, neka peva moje pesme na nastupima – rekla je besna Mica, i objasnila šta ju je najviše pogodilo.

ana nikolić
ana nikolić

Apsolutno nije problem da Ana izvodi pesmu „Provereno“ kadа joj se već toliko dopada. Problem je što je peva u demo-verziji sa nekim drugim tekstom, prisvaja pesmu i govori da je njena. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, а to nije moj stil – objasnila je zbog čega nije prihvatila prvobitnu verziju pesme pevačica, pa se osvrnula na kolege koje su podržale sramni potez Nikolićeve.

 Videla sam da neki sa estrade podržavaju Anin lopovluk. Sve ostale kolege ćute i gledaju bezobrazluk. Pitala bih sve njih šta bi radili kada bi njima krali pesmu i koga se oni to plaše – poentirala je za kraj Milica u emisiji „Ekskluziv“.