Milica Pavlović zakazala je solistički koncert u Areni, ekskluzivno saznaje Alo!, ali o datumu ovog spektakla ćuti, jer se plaši da će zavidne koleginice poželeti da baš u tom periodu povuku isti potez. Kako je nedavno imala ozbiljnih problema zbog sabotaže Ane Nikolić sa numerom „Provereno“, Milica je rešila da mesec i datum koncerta drži u strogoj tajnosti.

Opšte ludilo koje je nastalo zbog 12 pesama sa albuma „Posesiva“, a koje su za kratko vreme postale megahitovi i Milicu stavile na presto najangažovanije srpske zvezde u klubovima širom Srbije, Bosne, Hrvatske, Crne Gore i inostranstva dovoljan su dokaz da je još jednom zadala ozbiljan udarac konkurenciji.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Milica je i te kako verovala u uspeh novog albuma, pa je još pre njegovog izlaska, u dogovoru sa svojim timom, zakazala svoj prvi, veliki solistički koncert u Areni.

Čuva informaciju zbog koleginica

– Milica Pavlović je ovu informaciju čuvala u strogoj tajnosti jer nije od onih pevačica koje najavljuju velike projekte po godinu dana unapred samo da bi punile novinske stupce. Svesna je bila činjenice da će u nekom trenutku ovaj podatak i doći do medija, ali se trudila da što duže svoju ideju sačuva, kako bi obradovala fanove krajem 2022. godine velikom najavom – započinje priču izvor, i dodaje:

– Koncert je zakazala pre pet meseci, a veliku podršku u ovoj ideji dobila je od svog tima koji je već dugo nagovara da zakaže Arenu. Ipak, ona je čekala da snimi album „Posesivna“ na kojem je imala puno posla, pa tek onda da se posveti planovima za jedan tako veliki poduhvat. Svesna je obaveza koje je čekaju u vezi sa spektaklom koji priprema, jer će njen koncert biti pravi audio-vizuelni spektakl na kakav je navikla svoju publiku – kaže izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

S obzirom na to da je Pavlovićeva za ekranizaciju spotova s poslednjeg albuma angažovala tim i opremu iz Italije kako bi sve izgledalo perfektno, nema sumnje da će tek za koncert u Areni publici prirediti noć za pamćenje.

– Svesna je posla koji je čeka, ali kako nikada nije bežala od izazova, već ih je uspešno savladavala, nema sumnje da će njeni fanovi tu noć u Areni pamtiti do kraja života. Datum koncerta još uvek neće objavljivati da je zlonamerne koleginice ne bi eventualno sabotirale, kao što inače rade već duže vreme, pa će tako fanovi datum njenog spektakla saznati tek nekoliko nedelja unapred. Ono što je sigurno jeste da će pred solistički koncert objaviti i svoj peti album na kojem, uprkos svakodnevnim nastupima, uveliko radi – rekao je izvor Alo!.

Milica Pavlović u nikad izazovnijem izdanju