Mili rešio da progovori.

Treper i reper Marko Milivojev, poznatiji pod nadimkom Mili, doživeo je veliki gubitak u julu. Otac Vladimir, koji je bio rekviziter, nastradao je na snimanju filma „Oluja“ pošto je pao s litice na Tari. Mili se i pre istekla 40 dana žalosti vratio poslovnim obavezama, a kako objašnjava za domaće medije u prvoj ispovesti posle tragedije – njegovi advokati se bave slučajem.

– …Moja publika mi takođe daje pozitivnu energiju i snagu. Svakako ja ništa ne moram, ja sam prihvatio da nastupim, doduše u crnini – setno je počeo on, piše „Blic“, pa nastavio o tome kako bi njegov otac svakako voleo da njegov sin nastupa i radi punom parom, jer je uvek bio ponosan na njega i njegovu muziku.

„Ne bi on voleo patetiku…“

– Na kraju krajeva, to je posao kao i svaki drugi, a kako se ja osećam to samo ja znam. Da se bavim bilo kojim drugim zanimanjem, bilo bi potpuno normalno da radim. Muzika je moj posao, ali je meni i mnogo više od toga. Muzika je pre svega moj život, iako doduše privatno ne slušam niti radim na muzici od kada mi je otac poginuo. To je, ako pitate bilo koga ko me poznaje, nezamislivo jer se ja budim i zaspim uz muziku svaki dan. Jednostavno, nemam želju za tim, a takođe i iz poštovanja prema njemu kao i našim običajima i tradiciji – iskren je reper.

– Takođe, znam da moj otac ne bi voleo patetiku, prenemaganje i slično. Znam da bi njemu bilo najdraže da nastupam i radim, jer znam koliko je bio ponosan na mene, moj rad, moje pesme, moju glumu i moj uspeh. Uprkos tome što se jako dugo nismo ni videli ni čuli.

FBI utvrdio da li je Alek povukao obarač!