Marina Tadić otkako se udala i porodila svoj život je organizovala daleko od očiju medija. Retko gostuje u emisijama, a još ređe je viđamo na gradskim dešavanjima. Pokrenula je sopstveni biznis, a nedavno je i radikalno promenila imidž. Gostujući u emisiji „Alo! naslovna“ ona je govorila o razlogu zbog kog se ošišala, o tome zašto „krije“ supruga, ali i da li je upala u finansijske probleme.

Tvoja promena frizure je mnoge šokirala. Kako je došlo do odluke da je skratiš toliko?

– Ne podrazumeva svaka promena nešto loše, niti je razlog moje promene nešto strašno, kosu sam odsekla iz zdravstvenih razloga. Nakon porođaja i korone meni je kosa jako opadala, postala je tanka i beživotna i odlučila sam da je oporavim i skratim, a izgledam prelepo sa kratkom kosom.

Nikada se nisi prepustila trendu i podvrgla plastičnim operacijama?

– Spadam među malobrojne žene na estradi koje ništa nisu radile na sebi. Često mi prilaze i kažu ostala si ista, ja se mislim: „Ostale biste i vi iste da niste operisale sve na sebi što ste mogle“. Žene su sve postale nekako iste, neke ne mogu ni da prepoznam.

Čini se da Ilda Šaulić, Marina Visković i ti imate najstabilnije prijateljstvo na estradi, koji je recept?

– Ilda, Marina i ja se nikada nismo doživljavale kao konkurencija iako smo iz iste branše. Uvek kada neka od nas ima pesmu, jedna drugu konsultujemo, preslušavamo i savetujemo se. Nas tri smo različite i možda baš zato opstajemo.

Pročitaj još:

Rada Manojlović: Estradnjaci su teški kompleksaši!