Marija Šerifović decenijama se trudi da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti i u tome je bila veoma uspešna, sve do sada.

Da i ona ima privatne probleme, kao i nezgodnu narav kada se iznervira, javnost je saznala nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak Marijinog ponoćnog divljanja.

Naime, na Tviteru je osvanuo video-snimak na kojem se vidi kako je Šerifovićeva parkirala svoj luksuzni džip nasred ulice. Potom je urlajući izletela iz četvorotočkaša i počela da histeriše.

Dok je pevačica imala napad histerije, jedna devojka išla je za njom, pokušavajući da je umiri, ali pevačica nije marila.

Je*aću ti mamu, odgovori mi! – vikala je Marija u kasnim večernjim časovima dok je udarala pesnicom u skupoceni automobil.

Udarcima i urlicima Šerifovićeva je uzemirila stanovnike naselja u kojem je pravila scenu. Jedan posmatrač snimio je čitav prizor sa svog prozora.

Za svoje krajnje zabrinjavajuće ponašanje Marija je za medije dala smešno opravdanje. Tom prilikom izvinila se svom vozilu za pretrpljene udarce.

Marija Šerifović
Marija Šerifović printscreen

 

Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu lošu informaciju, privatnu. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je kratko pevačica, i time podgrejala dodatne sumnje.

Brenin sin zaprosio devojku