Pevačica Marija Mikić od petog meseca trudnoće ne radi i kako kaže, uželela se mnogo publike te jedva čeka da zapeva, a za to vreme će ćerku čuvati tata ili baka.

Naime, pevačica je otkrila kako se oseća nakon prođaja kao io koliko ju je promenila uloga majke.

– Osećam se presrećno. To je ono prvo i najvažnije. Onda sledi umor, nespavanje, više ne znaš da li vladaš svojim telom i umom, ali ono najbitnije, ispunjeno, voljeno i srećno – rekla je Marija i dodala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

– Mene je toliko promenila da ne znam zapravo ko sam bila pre nego što sam postala majka. Gledanje na svet, odgovornost, požrtvovanost, sve. Naravno nabolje. Nikada se nisam osećala bolje u svojoj koži i lepše – rekla je pevica i otkrila kako se Joca snalazi u ulozi oca kao i da li dele sada poslove.

 Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala.  Delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje „ženski“ poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno.

Novak Đoković oženio brata, a ovo su svi detalji