Pevač Marko Bulat našao se u epicentru skandala kada je u četvrtak prijavio svoju suprugu Mariju za nasilje u porodici. Nakon što je dao izjavu u policijskoj stanici u Rakovici, Bulat je otišao u Urgentni centar zbog povreda koje mu je navodno supruga nanela.

Sada je Marija u ekskluzivnoj ispovesti za Alo! otkrila detalje njihovog sukoba. Ona je ispričala da je zapravo ona ta koja je pretrpela nasilje od supruga koji joj je, kako tvrdi, naneo telesne povrede i opekotine.

Jako mi teško pada celokupna situacija, prvenstveno zbog dece. Oduvek sam se trudila da našu privatnost čuvam i nisam želela da govorim ništa ružno o Marku, ali dosta je bilo. Zarad naše dece sam ćutala, ali ne mogu više da trpim da me neko maže govnima – rekla je na samom početku drhtavim glasom Marija.

– Nijedan brak nije idealan, ja nisam savršena, ali daleko sam od nasilnika. Istina je da smo se tog dana Marko i ja posvađali. Bila sam kod lekara koji mi je rekao da sumnja da bolujem od ozbiljne bolesti i to me je jako uznemirilo. Tražila sam Marku samo da me zagrli, a on je burno reagovao i odbio me je. To me je povredilo, naljutila sam se. Viknula jesam, ali udarila supruga nisam.

Marija je istakla da zbog dijagnoza nije u stanju da nanese povrede bilo kome.

Žena sam od 40 kilograma koja boluje od autoimunih bolesti, kakvo nasilje ja mogu da vršim?! Marko je sve uradio jako podmuklo i namerno mi zadaje niske udarce. On je svestan kakav je moj imidž i kakvu sliku o meni ima javnost. Iako nikada ništa nije dokazano, ja sam okarakterisana kao neko ko je konzumirao narkotike, a zapravo sam osoba sa dva završena fakulteta. Sada, on pokušava da učini da moja reč nema validnost i da me predstavi kao ludaču i nasilnicu – govorila je uplakana Marija, koja je potom istakla da ovakvo suprugovo ponašanje nije ničim zaslužila.

– Marko je s jedne strane mangup, stalno priča o devedesetim godinama i kriminalu, a ovamo prijavljuje da ga je žena pretukla. Pa sve i da sam najgora, da sam duševni bolesnik, da konzumiram opijate, ja sam majka njegovog deteta i ovo nisam zaslužila – govorila je za Alo! Marija.

Ona tvrdi da je ona pretrpela porodično nasilje.

– Zapravo sam ja ta koja ima modrice po leđima i opekotinu na nozi. To su povrede koje mi je Marko zadao, ali ja ne želim da ga teretim. Nisam želela da idem kod lekara, niti imam nameru da supruga prijavim za nasilje u porodici, kao što je on uradio. Želim da se sve samo što pre završi – zaključila je ona.

Ovim povodom kontaktirali smo sa Markom, ali on do zaključenja ovog broja nije odgovorio na naše pozive.

Inače, Marko je pre dva dana prijavio suprugu zbog nasilja u porodici, kojoj je izrečena mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati.

Svađa između supružnika navodno je počela kada je Marko Mariju nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analizu i koja je navodno utvrdila prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Tada je Marija to negirala i u besu mu udarila nekoliko šamara, počela da ga šutira i grebe.

Komšije ništa ne znaju

Ekipa Alo! otišla je juče na Novi Beograd ispred zgrade u kojoj Marko i Marija stanuju, a njihove komšije isticale su da ne znaju ništa o sukobu koji se navodno dogodio.

Poslužila sam mu kao surogat majka

Marija je za Alo! istakla da se oseća iskorišćeno, te da smatra da ju je Marko upotrebio samo da bi mu rodila dete.

– Osećam se iskorišćeno, mislim da sam mu poslužila samo kao surogat majka. Borila sam se za naše dete, i Doroteu sam rodila u šestom mesecu trudnoće. Zahvalna sam bogu da je ona dobro, rekla sam neka mene uzme samo ona da preživi – rekla nam je Marija.

 Marko se iselio iz stana

Kako su neki mediji saznali, Marko Bulat navodno se iselio iz stana na Novom Beogradu gde je živeo sa suprugom. Prema navodima izvora, pevač boravi u stanu kod druga.