Lena Kovačević važi za jednu od najlepših pevačica sa naših prostora, a baš kao i svaka žena, ni ona nije savršena.

Naime, veliki problem u izgledu joj pravi često oticanje, koje joj se događa mahom ujutru, što prvo primeti u odrazu u ogledalu. Lena zbog toga koristi razne male trikove koji joj pomažu, ali joj svakako ova pojava utiče na raspoloženje.

– Imam taj probelm sa oticanjem. Strašno otičem i ujutru kad se pogledam izgleda mi kao da ću da puknem. Mnogi ne veruju, ali tako je – rekla je Lena za medije.

Za pomenuti problem lepa pevačica pronašla je rešenje u ishrani i i fizičkoj aktivnosti.

– Pijem dosta vode, u koju stavljam đumbir i krastavac, trudim se da izbegavam slanu hranu, naročito u večernjim satima, i naravno, tu je i sport. Plivanje mi dosta pomaže, ali ne škodi ni bilo koja druga aktivnost. Takođe uzmimam i neke suplemente koji ne obaraju pritisak, jer godinama kuburim sa niskim pritiskom – ispričala je Lena.

Osim titule lepotice i negovane žene, Kovačevićeva slovi i za jednu od najstilizovanijih javnih ličnosti, a ona je nedavno otkrila i trikove kojima se služi kada je reč o modi.

– Prilagodim neke aktuelne boje i printove sa nekim komadima koji su večni i uvek u modi, uglavnom klasični. Ima toliko lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe – ispričala je Lena ranije.

Knjiga o Ðokoviću u knjižarama