Mnogi su očekivali da će smrt kompozitora Kornelija Kovača pomiriti njegove godinama posvađane ćerke, ali je njegov odlazak mošda još više produbio jaz između Aleksandre i Kristine Kovač.

U prvoj objavi nakon očeve sahrane, Aleksandra je spomenula sve članove porodice osim Kristine, a sada se oglasila i druga sestra Kovač i između redova odgovorila na ovaj potez.

– Stigla kući, u Stokholm. Protekli dani bili su maglovit, zamršeni splet groznih osećanja i osećaja – tuge, očaja, žala, stresa, frustracije, nepravde, i na kraju, povezivanja činjenica u vrlo jasnu pretpostavku onoga što me čeka, što mi se sprema. Sve je jasno, kristalno. Ono čemu ću se ja posvetiti je tugovanje za tatom, jer u tome sam jako dobra – tuge se nikada nisam plašila i od nje nikada nisam bežala, a ona će mi pružiti trenutke provedene sa njim u duši, u sećanju, potrebno mi je to sad – počela je Kristina na Instagramu i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

– Posvetiću se i tome da svoj život usmerim na pravu stranu, ka muzici i stvaranju, koliko god mi to moja stvarnost dozvoli, tako da dostojno nastavim njega i njegovu umetnost… Posvetiću se i izvođenju njegove jedine, talentovane unuke na pravi put, uz mnogo ljubavi i podrške, na nju je bio izuzetno ponosan. Ono što sigurno neću raditi je patiti i kukati nad prestrašnim, nedostojnim stvarima za koje su ljudi sposobni, za koje slutim da su već neko vreme bile u pogonu, a tek dolaze. Ne, sa njima ću prosto, kao svaka jaka žena i borac, morati da se borim. Srčano, snažno i do kraja. Jer ja sam ćerka svoje mame i ćerka svoga tate. I te kako – poručila je putem Instagrama Kristina, uz fotografiju iz detinjstva sa roditeljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

Kovačeva je lajkovala komentar jednog pratioca koji glasi: „Pitam se kako je moguće da te Aleksandra i u ovakvoj situaciji nije udostojila ničega osim poruke prezira, kao da ne postojiš nema te u njenim iskazima, ko da nema empatiju… Mnogo mi je žao što bilo ko prolazi kroz tako nešto. Saučešće i podrška.“

Naomi Eki glumi Vitni Hjuston