Goga Sekulić trenutno se nalazi u Crnoj Gori gde ima zakazane nastupe, a pevačica se našla u nezavidnoj situacijii kada je počeo da je uhodi manijak.

Kako Informer saznaje, ona je primila poziv od muškarca koji je uhodi, a koji joj je rekao da će po cenu života biti njegova, te je ona unajmila obezbeđenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 Otkako je došla na more, nepoznati momak je svuda parti! Pojavljuje se na njenim nastupima, ali i na plažama na kojima se odmara. Goga je mislila da je sve to slučajnost i nije obraćala pažnju na njega. Međutim, mladić je uspeo da dođe do njenog broja i počeo je da joj šalje poruke. Pisao joj je: „Zaljubljen sam u tebe, mnogo si zgodna“, „Nikada me se nećeš otarasiti, pratiću te i na kraj sveta“, „Lutko, moja si i Božija“. Mnogo se uplašila! Iako joj nije pretio, misli da je reč o nekome ko psihički nije dobro! – otkriva izvor blizak Gogi.

Zbog svega toga, Sekulićeva retko napušta hotel u kom je smeštena:
 Rešila je da angažuje privatno obezbeđenje. Ne želi da rizikuje! Uvek joj je u glavi ubistvo Jelene Marjanović, pa je obazriva. Naravno, svesna je da ima ostrašćenih fanova i navalentnih muškaraca i ne želi da paniči, ali želi da joj glava bude mirna.

Anastasija snimala malog Željka i raznežila sve