Pevačica Ivana Peters dugo se borila za potomstvo. Kada je naposletku zatrudnela, 2006. godine, lekari su je nazvali medicinskim fenomenom.

– Moj primer je pravi dokaz toga! Pre vantelesne oplodnje imala sam dve teške operacije. Suprug Aleksandar je znao za moje zdravstvene probleme, tako da je od samog početka bio uz mene – ispričala je Ivana.

Ona je samo jedan od primera koji su velika inspiracija brojnim ženama te kao javna ličnost se ne libi da ispriča svoje iskustvo i pruži podršku svima kojima je to potrebno.

– Zaista bih želela da poručim svim ženama da ne odustaju od vantelesne oplodnje. Meni se posrećilo iz prvog puta i mogu samo da zamislim kako je onima kojima se to odmah ne desi. Ali ako ja sa teškom istorijom bolesti nisam odustala, onda su čuda zaista moguća i rezultat koji na kraju dobijete zaista nema cenu – poručila je pevačica, prenosi „Story“.

Podsetimo, Ivana Peters i biznismen Aleksandar Peters stavili su tačku na svoj brak davne 2008. godine, posle čega su ostali u dobrim odnosima.

Par se nakon četiri godine zabavljanja venčao 2005, a zajedno imaju ćerku Saru.

Nataša Bekvalac: Sestre i ja smo za psihijatriju!