Bivši muž Severine Vučković, Igor Kojić, juče je šokirao javnost kada je objavio fotografiju sa takođe njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Ipak, na ovu fotografiju fanovi nisu ostali imuni već su ga dobro potkačili u komentarima, a Igor je potom objavio još jednu fotografiju koja je tek napravila karambol. Naime, na spornoj fotografiji su Igor i Milan okruženi Popovićevom decom, među kojima je i mali Aleksandar.

Komentari su se ispod ove fotografije nizali, a mnogi korisnici su se upitali kako je moguće da je sada dozvojeno da Igor objavljuje fotografju na kojoj je maloletni Aleksandar, kada je to i njegovoj rođenoj majci bilo zabranjeno. Komentar jedne korisnice ticao se upravo toga.

Igor i Milan
Igor i Milan

– Sve je super i zaista jako lepo, sa obe strane. Respekt, samo me interesuje kako je sada okej da se stavlja slika deteta na Instagram dok je godinama Severini bilo zabranjeno – glasilo je pitanje korisnice, dok je Kojić samo na ovaj komentar dao odgovor.

 – Tu je dok ne nestane – napisao je tada Igor, možda nagovštavajući svoj sledeći potez, a već danas je obrisao ovu fotografiju sa svog Instagram naloga, što je sve zaprepastilo i podelilo mišljenje o njegovom odnosu sa Popovićem.

Šta je na to uticalo i šta je posredi, za sada nije poznato. Da li mu je njegov novopečeni prijatelj Milan Popović skrenuo pažnju te ga zamolio da ovu fotografiju obriše, ili je pak to učinila Severina, koje je tokom ove afere na putovanju u Italiji, za sada će ostati misterija.

Novak Đoković kešira 20 miliona evra