Goran Šepa poznatiji kao Gale Kerber progovorio je o porocima koji se vezuju za rokenrol muzičare. On je istakao da je poznato da navodno ozapravo folkeri uživaju u čarima droge i alkohola. Za sebe trvdi da ne poseže za drogom, dok ne krije da alkohol, u granicama, konzumira.

– Alkohol i drogu vežu za rokenrol, a alkohola i droge ima u folku i repu. Alkohol je prisutan svuda, nije vezan samo za muziku. Danas u folkloru imate više ljudi obučenih kao rokeri, a da nemaju veze s rokenrolom. Danas se sve pomešalo, svako ima tetovažu, stvar izbora. Ne mogu da budem košarkaš, imam 1,77, voleo bih Jokiću da udarim rampu, ali ne mogu. Droga je takođe svuda prisutna, uzmi ili ostavi, to je izbor – priča Gale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Šepa (@galekerber)

– Nešto sitno, ne znam ko nije probao. Nemam pravo da kažem bilo šta jer sam javna ličnost i mogu da utičem na javnost. Tako da nemam pravo da navijam za Zvezdu ili Partizan, nemam pravo da utičem na ljude. Ja lično konzumiram alkohol, ne stidim se toga, ali u granicama, nisam lečen. Sve je stvar izbora. Pitate me šta je s belim, mislite na košulju, ja volim crno, droga je stvar izbora, znaš koje su posledice. Nisam u tome.
Ostatak teksta pročitajte OVDE

 

Jelena Rozga progovorila o bolesti