Pop pevačica Goca Tržan bez dlake na jeziku priča o sebi i svom ljubavnom i bračnom životu. Ovaj put u ceo slučaj uplela je i Sašu Kovačevića, zbog kojeg je svojevremeno, kako je istakla, preživljavala pakao.

Goca je nahvalila svog kolegu kao i način na koji se on odnosi prema ženama, pa otkrila da je upravo on bio jedan od najvećih problema njenom bivšem suprugu.

– Sašu Kovačevića privatno mnogo volim. On je jedan vrlo vaspitan muškarac. Voli žene na veoma fin način. Nikada ga nisam čula da ružno priča o ženama – rekla je Goca, a zatim objasnila šta je proživljavala zbog prijateljstva s njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Moj prvi, davno zaboravljeni muž, bio je jako ljubomoran na Sašu. Bio je siguran da ja imam nešto s njim. Zbog toga sam imala svaki put pravi pakao s bivšim mužem – priznala je ona, pa nastavila:

– Bilo je trenutaka kada me je pratio do studija i na nastupe zbog mlađeg kolege. Sa Sašom nikada nisam ništa imala osim ekstremno prijateljskih odnosa, kako sa njim, tako i sa njegovom porodicom – objasnila je Goca Tržan u svojoj emisiji „Ako progovorim“ na K1 televiziji.

Sindi: Rođena sam za glumicu