Emina Jahović stavila tačku na spekulacije.

Otkako se 2018. godine razvela od turske zvezde Mustafe Sandala, Emina Jahović prolazi kroz agoniju jer joj suprug nije plaćao zakonom propisanu alimentaciju za sinove Javuza i Jamana, zbog čega je pevačica potražila pravdu pred sudom.

Sada je Emina progovorila o trenutnom emotivnom statusu i otkrila detalje sudskog spora.

Slobodu sam skoro spoznala i moram priznati da nema cenu. Dugo sam mislila da je u partnerskim vezama ljubomora i zabranjivanje dokaz ljubavi, a sada shvatam da može istinski samo da te voli onaj ko te pusti da slobodno letiš. Onaj ko dozvoljava da se uzdigneš i ko uživa gledajući te u punom sjaju. Ti mu se onda uvek vratiš još više zaljubljena i u celom komadu rekla je Emina.

Emotivna veza je kompleksna, ja imam dva sina i samostalna sam žena. Ne treba mi niko da mi popunjava prazan prostor u životu, jer ga i nemam toliko. Treba mi posebnost u svakom smislu, i samo za to imam još jedno malo mesto – dodaje pevačica.

Ona se potom osvrnula i na suđenje s bivšim suprugom, kao i na turske medije koji, kako kaže, štite Sandala.

Suđenje se nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam. Mediji, nažalost, nisu bili objektivni. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno – rekla je ona za „Stori“.