Emina Jahović prolazi kroz jako težak period otkako se nakon deset godina braka razvela od turske zvezde. Mustafa Sandal je okrenuo novi list tek sada, a pevačica pre nekoliko godina kada je bila u vezi sa znato starijim milionerom.

Da njihov razlaz nije bio prijateljski, par je potvrdio kada se našao pred sudom zbog toga što pevač nije plaćao alimentaciju za sinove Javuza i Jamana, a ova priča dobila je novi epilog prošle nedelje kada se Sandal oženio 19 godina mlađom izabranicom.

Emina i Mustafa više nisu ni prijatelji

Sada je Emina otvorila dušu i otkrila kako se nosi sa greškama iz prošlosti, kao i da li se kaje za nešto u životu.

– Imam izuzetno uzak krug prijatelja kojima verujem i koje volim, s njima se osećam sigurno i zaštićeno, zbog toga ne tražim druge ljude u svom životu – rekla je najpre Emina Jahović  i istakla da se ne osvrće na prošlost.

– Retko kada vraćam film i ne razmišljam gde sam mogla drugačije da postupim. Iz grešaka učim odmah, čim se dese, i služe mi kao nauk. Ne žalim ni za čim jer se uvek vodim srcem. To sam što sam, reagujem iskreno i spontano, zato i spavam mirno -objasnila je Emina Jahović , koja ističe da se u svom pozivu pronašla, te da joj popularnost nikada nije smetala.

– Svi znaju koliko mi je muzika važna, nikada nisam bila gladna slave, uvek sam je doživljavala kao nuspojavu posla koji sam odabrala. Želim da ostvarim trag u muzici – zaključila je ona za „Story“.