Elena je učinila nešto nesvakidašnje.

Jugoslav Karić nakon razvoda sa dizajnerkom Elenom Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu.

Kako se pričalo za kraj je ostavio jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora. Priča se da raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra, a dok je ne proda on sa prijateljima uživa tamo. Pored Novaka Đokovića, u gostima su mu bili i Sloboda i Vojin, a sada mu je stigla i bivša žena sa dečkom.

Elena, koja je ovu kuću jako volela i u njoj, tokom braka sa Jugoslavom provodila čitavo leto objavila je nekoliko videa kako u zagrljaju Dušana plovi ka kući i napisala „Dom“. Vidno oduševljena što će u njoj boraviti dok vila ne dobije nove vlasinke.

Foto: Printscreen/instagram

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj. Nedavno se odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnin. Raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv. Poseduje i  privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Foto: Printscreen/instagram

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine, dok raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

PREPORUČUJEMO:

Nikolija: Trpela sam sajber nasilje zbog Elitnih odreda!