Džehverovića je otkrila da firzuru, tj. kikice koje nosi nije platila, već da ih je uradila uz saradnju

Popularna pevačica Teodora Džehverović otkrila je koliko košta njen stajling, kao i da joj majka Gordana mnogo pomaže oko garderobe.

Teodora je u razgovoru sa jutjuberom Danilom Badnjarem poznatijim kao „Čoda“ otkrila da ne troši previše novca na stvari i garderobu.

Džehverovića je otkrila da firzuru, tj. kikice koje nosi nije platila, već da ih je uradila uz saradnju i da joj devojka koja je radila nije naplatila kako bi je ona reklamilara na društvenim mrežama.

– Radila sam ih kod Sandre, tagovala devojku na Instagramu i to je bilo za reklamu – rekla je Teodora, pa dodala.

– Ovaj gornji deo što nosim je šila moja mama, koja mi inače za nastupe šije, ona zna moje mere i kad ja nisam tu, uvek mi pomogne, tako da je košalo oko 2000 dinara. Ispod sebe imam klasičan kupaći koji košta 500 dinara, preko kupaćem imam čarape koje koštaju 400 dinara, gaće oko 550 dinara, kombinezon je isto šiven oko je oko 3500 dinara, pederuša 1500 dinara, cipele su 10.000 hiljada i dodatak za cipele 100 evra ( 11.714 dinara) – završila je Teodora.

Sudeći po ovim cenama koje je Teodora rekla, popularna pevačica se od glave do pete obuče za 30.164 (257 evra), ali je cena njene garderobe (bez cipela) 8.450 dinara.