Đole i Vesna Đogani često ističu da imaju skladan brak, a sada je denser otkrio da obožava kada njegova supruga izgleda provokativno i kada je poželjna drugim muškarcima.

– Volim kada moja Vesna pokazuje telo jer je zgodna. Volim kada je svi gledaju, bilo muškarci ili žene. To što zevaju u nju znači da je poželjna, zgodna i lepa, a samim tim je i onda zadovoljna. Nimalo mi ne smeta kada je gledaju jer sam uvek uživao u tome da je žele, a ja imam. Znam da je ta žena moja i nema razloga da budem ljubomoran- rekao je Đole, pa objasnio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Uživam u njenoj lepoti, svestan sam kakvu ženu imam pored sebe i privilegija je imati ženu koju želi veliki procenat muške populacije– rekao je on i priznao da Vesni zamera to što ide na korekcije lica.

– Nisam pristalica tih tretmana, protivnik sam botoksa. Mislim da čovek treba da stari i bude u skladu sa svojim godinama. Sve te varijante koje nisu prirodne ne volim. Mada, to je ipak samo moje mišljenje, svako radi šta voli i hoće– zaključio je Đole Đogani za Pink.rs.

Sanja Vučić otišla u crvenokose