Đokovići odjavili Čolu!

Najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Đorđe, izgovorio je u ponedeljak pred bogom sudbonosno „da“ svojoj verenici.

Na intimnom venčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

– Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda – počinje izvor, i dodaje:

– Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Prvog dana su na hotelskoj zabavi pevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković. Drugi dan na partiju su nastupali Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Izvor je otkrio da su Đokovići želeli da svojim gostima poklone i nastup najveće muške balkanske zvezde Zdravka Čolića. Međutim, bili su prinuđeni da mu otkažu.

Zdravko Colić
FOTOGRAFIJE PROSLEDILA MIRA MIRIC ILIC URDNICA VIP-a Zdravko Colic Cola pop pevac, zvezda foto Promo

 

– Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom i specijalnom bloku. Međutim, porodica Đoković mu se zahvalila i angažovala druge zvezde. Problem nije bio novac, već zahtevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi. Želeo je poseban izgled bine, zahtevao je da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pesme i ne fotografiše se s njim. Posebne želje je imao i oko smeštaja kako za sebe, tako i za članove svog benda. Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu. Fokus je tog dana bio na Saški i Đorđu, a ipak ne na pevačima koji zabavljaju goste – objašnjava izvor.

Mladencima se sa gostima desio i mali peh koji naravno nije ugrozio svadbeno veselje.

– Saška i Đorđe su na pozivnicama ispisali i dres kod, ali ga je ispoštovao jako mali broj ljudi. Ideja je bila da svi budu obučeni u nijansama boje kože ili u nijansama orašastih plodova. To se posebno odnosilo na muške košulje, ali se jači deo zvanica uglavnom pojavio u belim košuljama – otkrio je izvor Alo!

Mirka: Vujadin mora da se više posveti porodici!