Drama srpskih jutjuberki Anđele i Nađe Đorđević ne prestaje!

Nakon što je njihov otac Zoran alarmirao javnost kada je na Jutjubu objavio da su mu ćerke nestale u Francuskoj. Sat vremena kasnije je potraga obustavljena budući da su Anđela i Nađa pronađene žive i zdrave. Đorđević je tada objasnio da su njegove ćerke odlučile da „napuste porodicu“ i s njim prekinu svaki kontakt.

Nakon toga su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je upravo on razlog zbog kog su zajedno s majkom odlučile da se sklone iz Francuske.

Iako je ova informacija neprijatno iznenadila javnost, oni koji aktivno prate Jutjub scenu tvrde da je Zoran navodno verbalno maltretirao svoju decu i da je postupak njegove porodice potpuno opravdan.

„Lepo od njega što nije hteo da produbljuje priču i rekao da su žive i zdrave, a razumem i njih. U nekoliko navrata užasno je vikao na njih u lajvu pred 3.000 ljudi i curama je verovatno bilo svega preko glave. Ne želim da zamišljam šta je bilo iza kamere“, napisala je jedna korisnica, na čiju priču se nadovezala i druga.

„Ne znam da li se neko seća kada je Zoran pre nekih mesec dana objavio da se razvodi i da su Anđela i Nađa još tada stale na stranu njihove majke. Jeste čudno da su ga ovako napustile, ali sigurno se dogodilo nešto strašno pre toga“, napisala je korisnica.

Informacije o lošem odnosu sa ćerkama potvrdio je i sam Zoran.

– Kao i svaka porodica, i mi smo imali probleme, iskreno nisam mislio da su to toliko veliki problemi. Nisam sa njima u kontaktu, isključeni su svi telefoni, ne mogu da ih dobijem – rekao je Đorđević.

Emina Jahović decenijama krila pravi identitet