Ceca Ražnatović ima velelepnu vilu na Kipru u Aja Napi gde svake godine ode sa porodicom i uživa, a sada je navodno renovira.

Pevačica je odlučila da pravi SPA centar za sebe i svoje goste i to na poslednjem spratu vile gde će biti smešteni manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu.

Kako prenose mediji, ona je uložila ogroman novac kako bi njena vila od 400 metara kvadratnih prštala od luksuza.

– Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti SPA centar. Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu – priča dobro obavešteni izvor.

Folk zvezda planira mnoge promene u svojoj letnjoj rezidenciji, ali za sada neće dirati bazen koji ima u dvorištu.

– Ogroman je i u njemu može da pliva cela porodica. Veljko i Anastasija obožavaju tu da se kupaju i sunčaju. Ipak, pošto joj je dvorište prostrano, dodaće još jedan džakuzi pored bazena – zaključuje izvor i objašnjava koje će promene još načiniti u postojećem donjem delu kuće.

– U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će Ceca moći lakše da se kreće po spratovima – kaže izvor.

Folk zvezda je za renoviranje vile na Kipru angažovala navodno firmu svoje kume i koleginice Viki Miljković. Njih dve su zajedno osmislile ceo koncept, a u svemu im je pomogla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić.

Kako se ranije spekulisalo, Ceca će kupiti stan u Dubaiju, koji će joj takođe naći njena kuma Viki Miljković.